Tusenvis av alternativer tilgjengelig for OTTOs nyeste grep

  14.05.2018

Det er ikke en flygelederprodusent i verden som ikke er klar over kvaliteten på OTTOs presisjonsbrytere og -grep.
Med over 50 heltidsingeniører, OTTOs banebrytende fabrikk - som vi presenterte for noen uker siden på våre nyhetssider http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/A%20good%20wage,%20a % 20bright% 20future% 20% 20OTTO% 20show% 20the% 20way / 23 - var godt plassert for å utvikle G2, et ergonomisk grep som også kan brukes i industrielle applikasjoner.

Hver dag jobber OTTO-produkter i noen av de tøffeste miljøene i verden - faste flyfly, helikoptre, industri og militære fly.
OTTO fokuserer på forseglet bryterteknologi og tilpasset design, slik at det, uansett kundens behov, er en løsning som passer til den.

I slutten av 2017 annonserte OTTO utviklingen av det siste innen sitt sortiment, G2 Commander Grip. Den primære komponenten til en hvilken som helst kontrollerhet, disse grepene kan monteres på en OTTO hall-effekt joystick eller brukes som et fast grep.
Robust utformet for militær og luftfart, dette holdbare, pålitelige grepstøpet av aluminiumslegering - krever ingen programvare, og er designet for å bli droppet inn i nesten hvilken som helst flykontroll.
Med et USB-alternativ for å støtte en rekke funksjoner, tilbyr den ergonomiske nye designen bokstavelig talt tusenvis av tilpassede frontpanelkonfigurasjoner.

OTTO G2 Commander Control Grip er egnet for bruk med nesten hvilken som helst OTTO-bryter, og har et stort utvalg av tilpassede alternativer. Den interne USB-enheten alene støtter opp til 18 knapper og 8 analoge innganger.
Frontplate konfigurasjoner inkluderer trykknapp, veksle, transduser, split trim og Hall effekt brytere, og grep kroppen har 10 mulige bytte plassering alternativer. Det er testet for å motstå en belastning på 265 lb.

Siden selskapet begynte har OTTO hatt meget strenge kvalitetsstandarder. Militære kontroller utgjør rundt 20% av OTTOs virksomhet, og militær design og forsyning var katalysator for grunnleggelsen av den familiedrevne virksomheten.
Beskrevet som "en tilpasset byttebutikk" av grunnleggeren Jack Roeser, fokuserer selskapet på å levere produkter til brannmenn, politimenn, Secret Service og krevende applikasjoner, inkludert industri og luftfart.
Alt designarbeid, støping, stempling, testing og prosjektering gjøres i OTTOs eget anlegg, i stedet for å bli outsourcet.

Utviklingsteknologier - inkludert programvare og hurtig prototyping - har blitt brukt på både korte og lange løp av produkter, for å sikre OTTOs posisjon i forkant av produksjonen.
Muligheten til å gi alle støttebrytere som G2 trenger, betyr at OTTO vil fortsette å være et førstevalg for militær- og romfartsdesignere.

G2s ni standard frontplatekonfigurasjoner inkluderer:
• OTTOs T3, T4 og T5 bryterbrytere, P4, P7 og P9 trykknappbrytere,
• K1 rocker brytere,
• SPT split trimbrytere,
• J2 transduser brytere,
• FG flip vakter,
• HTWM, HTL og HTLT Hall effektbrytere

Du kan se dette nye produktet på Nexus nettside her - http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Grips-&-Handles/Military-Flight-Control-Grips/OTTO%20G2%20Commander%20Grip%20Range - og Nexus har erfaring for å hjelpe deg med å tilpasse det til dine eksakte behov.